Eline De Munck en haar man Michaël Roskam hebben iets uitzonderlijks te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eline De Munck en haar man Michaël Roskam hebben iets uitzonderlijks te vieren

Eline De Munck en haar man Michaël Roskam hebben iets uitzonderlijks te vieren

Eline De Munck en Michaël Roskam steken hun relatie niet langer onder stoelen of banken. Iedereen mag eindelijk weten dat ze heel gelukkig zijn samen en nu komt er opnieuw fantastisch nieuws naar buiten.

In februari vorig jaar raakte bekend dat Eline De Munck een relatie heeft met regisseur Michaël Roskam. Toch hebben de twee hun romance lang stilgehouden, want begin dit jaar maakte de twee zelfs bekend dat ze al een jaar getrouwd zijn. Binnenkort zijn de twee dus al twee jaar man en vrouw, maar nu komt er nog heel bijzonder nieuws naar buiten.

Eline's man is vooral bekend geworden bij het grote publiek door de film 'Rundskop' die hij geregisseerd heeft. Toch heeft hij nu ook meegewerkt aan de serie 'Black Bird' én hij zou daarvoor wel eens in de prijzen kunnen vallen. De nominaties van de Golden Globes zijn onlangs bekendgemaakt en 'Black Bird' maakt kans op maar liefst drie awards.

Volgende maand zullen we weten of Michaël een prestigieuze Golden Globe in de wacht zal slepen, want op 10 januari vindt de prijsuitreiking plaats in Californië. Toch is de 'Rundskop'-regisseur niet de enige Belg die genomineerd is. Ook Lukas Dhont maakt kans op een award met zijn film 'Close'.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws