Candice uit 'Blind Getrouwd' pronkt met borsten in vuurrode jurk: "Sprakeloos" sexy
sexy

Candice uit 'Blind Getrouwd' pronkt met borsten in vuurrode jurk: "Sprakeloos"

Candice uit 'Blind Getrouwd' pronkt met borsten in vuurrode jurk: "Sprakeloos"

‘Dress to impress’ staat bovenaan in Candice Martens’ woordenboek. De ‘Blind Getrouwd’-deelneemster woonde vorige week een gala bij en was de ster van de avond. Vooral haar weinig verhullende jurk heeft duidelijk indruk gemaakt.

Voor Wereldaidsdag organiseerde ex-‘Blind Getrouwd’-deelnemer Christophe Ramont, die zelf aan hiv lijdt, op 3 december een groots gala-evenement én fundraiser voor hiv-onderzoek in Gent. Dé gelegenheid om je mooi op te kleden. Heel wat ‘Blind Getrouwd’-kandidaten tekenden present, maar vooral Candice Martens heeft er de show gestolen.

Candice blijft haar volgers op kiekjes van de bewuste avond trakteren. Ze zag er dan ook schitterend uit in een sexy vuurrode jurk, uit haar eigen collectie trouwens. “Glamour madness”, schrijft ze op Instagram. “Ik hou van deze rode jurk.” Het kleedje is vanaf nu zelfs te koop op haar webshop Fazenna. “Ik ben superfier”, laat de ‘Blind Getrouwd’-kandidate weten.

Met haar brede glimlach, wilde lokken en diepe decolleté weet Candice opnieuw al haar volgers te betoveren. “Heel mooie jurk, staat je beeldig”, “The lady in red”, “Oogverblindend”, “Bangelijk”, “Wauw, jouw charisma en schoonheid”, “Beauty” en “Sprakeloos”, luidt het in de reacties. “Zó mooi, Candice”, vindt ook ‘Blind Getrouwd’-deelnemer Dziubi Steenbergen. “Hoe jij niet aan een vent geraakt, dat begrijp ik niet”, merkt iemand nog op.

Populair

Laatste nieuws