Tanja Dexters reageert voor het eerst op beschuldiging van cocaïnegebruik Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tanja Dexters reageert voor het eerst op beschuldiging van cocaïnegebruik

Tanja Dexters reageert voor het eerst op beschuldiging van cocaïnegebruik

Tanja Dexters en Dennis Black Magic vliegen elkaar bijna in de haren. Het Zillion-gezicht haalde stevig uit naar haar en zei dat ze minder moest snuiven.

De hype rond de nieuwe film ‘Zillion’ over de iconische danstempel heeft ook gezorgd voor drama tussen ex-Miss België Tanja Dexters en Dennis Black Magic. De twee hebben daar samen veel tijd doorgebracht, maar nu kunnen ze niet veel goeds over elkaar kwijt. Tanja noemde hem eerder al een ‘slechte stouterik’ en hij reageerde daar op door te zeggen dat ze minder cocaïne moet gebruiken.

Nu moet ze daar in een nieuw interview met Dag Allemaal wat over kwijt. “Iedereen die mij kent, wéét dat ik dat niet doe”, zegt ze kort en bondig. “Ik heb twee jaar geleden een haaranalyse gedaan, waarin duidelijk staat dat er helemaal geen cocaïne in mijn systeem zit en die test ging jaren terug. In maart ga ik opnieuw zo’n haaranalyse doen om mijn rijbewijs terug te behalen”, legt Tanja uit.

Ze ontkent dus dat ze cocaïne snuift, maar ze bekent wel iets over andere middelen. “Ik ben een open boek en ben recent heel eerlijk geweest over mijn occasioneel gebruik van jointjes en alcohol, waar ik al meer dan drie maanden mee ben gestopt”, geeft Tanja toe. “Als ik cocaïne zou hebben gedaan, zou ik ook daar voor uitkomen”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws