Tanja Dexters openhartig over affaire met Luk Alloo: "Hij is bij mij geweest" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tanja Dexters openhartig over affaire met Luk Alloo: "Hij is bij mij geweest"

Tanja Dexters openhartig over affaire met Luk Alloo: "Hij is bij mij geweest"

Het gaat er hard aan toe tussen Tanja Dexters en Dennis Black Magic. De voormalige pornoproducent deed eerder al zijn boekje open over haar, maar nu vertelt ze haar kant van het verhaal.

Sinds de film ‘Zillion’ is uitgekomen over de legendarische danstempel halen Tanja Dexters en Dennis Black Magic hard uit naar elkaar. Vroeger waren ze goede vrienden, maar recent noemde Tanja hem al een ‘slechte stouterik’. Vervolgens onthulde Dennis verschillende dingen over haar, waaronder ook dat ze seks zou hebben gehad met Luk Alloo.

Volgens hem had Tanja seks met Luk in ruil voor een reportage, maar dat blijkt niet te kloppen. “Dat slaat nergens op”, zegt ze nu in een interview met Dag allemaal. “Luk is inderdaad bij mij geweest in Milaan, voor zijn programma ‘Sterren en Kometen’”, vertelt ze eerlijk. Maar een affaire hebben ze nooit gehad. “Luk en ik zijn gewoon goede vrienden, zonder meer”, klinkt het.

Tanja denkt ook te weten waarom Dennis dit heeft gezegd. “Hij trakteerde me eens op een etentje in een sterrenrestaurant en daarna ben ik gaan feesten met Luk. Ik vermoed dat Dennis zich daardoor een beetje in zijn eer gekrenkt voelde”, verklapt ze. Daarom zou hij volgens Tanja dit indianenverhaal naar buiten hebben gebracht.

Populair

Laatste nieuws