Moeder van Rick Brandsteder verklapt échte reden waarom hij in afkickkliniek zit Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Moeder van Rick Brandsteder verklapt échte reden waarom hij in afkickkliniek zit

Moeder van Rick Brandsteder verklapt échte reden waarom hij in afkickkliniek zit

Onlangs raakte bekend dat Rick Brandsteder, die een tijd geleden nog bij ons op de buis te zien was als presentator van 'Temptation Island', opgenomen is in een afkickkliniek. Waarvoor hij in behandeling is, wilde zijn management niet lossen. Ricks moeder geeft nu eindelijk meer details prijs.

Rick Brandsteder is een paar weken geleden opgenomen in een afkickkliniek “om aan zichzelf te werken”, vertelde zijn management aan het Nederlandse Shownieuws. Waarom hij daar zat, wisten we tot nu toe nog niet. “Rick zit daar omdat hij af en toe wat te veel drinkt”, zegt zijn moeder, Yvonne Brandsteder, nu in het Nederlandse tijdschrift Veronica Superguide.

“Dat gaat soms heel lang goed, dan drinkt hij niets, maar dan gaat hij toch weer tot het uiterste. Daar had hij genoeg van. Hij heeft zelf contact met die kliniek gezocht”, gaat Yvonne verder. 28 dagen lang zal Rick in het afkickcentrum in Zuid-Afrika blijven om aan zijn alcoholverslaving te werken.

De Nederlandse presentator lag de laatste tijd wel vaker onder vuur nadat er beelden verspreid werden waarop hij duidelijk te diep in het glas gekeken had. Ook in het verleden raakte Rick meermaals betrokken in een dronken vechtpartij. Toch had zijn drankgebruik volgens een cameraman van ‘Expeditie Robinson’, dat Rick in Nederland presenteert, nooit een invloed op zijn job. “We gingen geregeld met crewleden uit eten, maar Rick ging daarna meestal niet mee op stap. Hij had zoiets van: ik moet morgen scherp zijn, ik wil het beste van mezelf laten zien”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws