Zanger Christoff neemt ingrijpend besluit na pijnlijke dood van grootmoeder Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zanger Christoff neemt ingrijpend besluit na pijnlijke dood van grootmoeder

Zanger Christoff neemt ingrijpend besluit na pijnlijke dood van grootmoeder

Wie Christoff zegt, zegt Kerstmis. De zanger is momenteel te zien in het nieuwe VTM-programma ‘Mijn beste kerst ooit’. Samen met zijn zus Lindsay probeert hij te laten zien dat zij de koning en koningin van kerst zijn. Al heeft hij het programma al lang niet meer nodig om dat te bewijzen.

Christoff staat er om bekend jaarlijks in de eindejaarsperiode enkele spetterende kerstconcerten te geven. Hij maakte de schlagerzanger er ook traditie van om samen met zijn trouwste fans kerstavond te vieren met een uniek optreden. Helaas heeft hij nu slecht nieuws voor hen.

Christoff heeft namelijk besloten vanaf nu geen concert meer te geven op kerstavond. “Ik heb dat vijftien jaar lang gedaan”, zegt de zanger Primo. Maar die tijden laat hij nu achter zich. En daar heeft hij een erg droevige reden voor. “Door het overlijden van mijn grootmoeder enkele jaren geleden, ben ik daarmee gestopt”, klinkt het.

“Ik ben toen gaan beseffen dat familie toch het allerbelangrijkste is en dat ik op zo’n dag met hen wil genieten”, besluit de zanger resoluut. Het leven is te kort. “Voor je het weet ben je iemand kwijt en heb je al die mooie momenten gemist. Dus Kerstmis vieren we de laatste jaren altijd in familiekring”, aldus Christoff.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws