-->

Sergio bedankte voor 'Liefde voor Muziek' en wel om heel minachtende reden

Sergio bedankte voor 'Liefde voor Muziek' en wel om heel minachtende reden
Woensdag 14 December 2022 - 11:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Sergio weet als geen ander hoe hij moet entertainen. Als zanger heeft hij bij ons grote naam gemaakt. In een verleden vertegenwoordigde hij ons land nog op het Eurovisiesongfestival en scheerde hij hoge toppen in de Vlaamse hitparade.

Maar voor een deelname aan het razend populaire VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ heeft Sergio vriendelijk bedankt. Aan nummers om onder handen te nemen geen gebrek. Aan goesting wel.

De eenzaat in Sergio zag zo’n reis niet zitten. “In zo’n zetel zitten en te pas en te onpas opstaan en in mijn handjes klappen en doen alsof ik alles goed vind… Daar ben ik niet voor gemaakt”, laat hij zich nogal minachtend uit in Dag Allemaal.

“Ofwel trek ik alles in het belachelijke, ofwel zien mensen dat ik het niet meen en dan zit het spel weer op de wagen”, gaat de zanger gewoon verder. Maar ook zo lang in het gezelschap van andere artiesten doorbrengen, ziet hij niet zitten. “En dan een week samenzitten met al die BV’s in een villa”, zucht hij. “Ik zou hen alleen maar op de zenuwen werken”, lacht Sergio ten slotte.

TAGS  I  Sergio  I  Liefde voor Muziek