Volgers merken iets erg opvallends op aan foto van onherkenbare Aaron Blommaert Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Volgers merken iets erg opvallends op aan foto van onherkenbare Aaron Blommaert

Volgers merken iets erg opvallends op aan foto van onherkenbare Aaron Blommaert

Aaron Blommaert kan je tegenwoordig bijna dagelijks aan het werk zien op tv. Tijdens de week als Raven in ‘Familie’, in het weekend als presentator van ‘The Voice van Vlaanderen’. Maar voor een dag in het leven van de jonge acteur en presentator kan je op zijn sociale media terecht.

Met een badkamerselfie na een deugddoende douche stuurde de knappe acteur zijn fans enkele dagen geleden het weekend in. Buiten een handdoek op zijn hoofd heeft Aaron maar weinig om het lijf. “Goe weekend mannekes”, schrijft hij bij zijn zwoele spiegelselfie.

En laat iedereen het nu net eens zijn over één iets: “Wat een knapperd”. Zijn ongeschoren look valt duidelijk in de smaak. De complimenten stromen binnen onder de foto. “Ohla”, “Damn”, “Mooie foto”, “Hottie”, “Gij zijt ne knappe gij”, “Ja, hallo” en “Heet pateeke”, merken zijn volgers één voor één op. “Precies een model”, vindt iemand zelfs. “Jonge Johnny Depp, ben jij dat?”, vraagt iemand zich af.

Ook bekend Vlaanderen is sterk onder de indruk. “Lekker”, wil ‘Familie’-collega Belinda Voorspoels kwijt. ‘Familie’-acteur Maxime De Winne laat ook blijken fan te zijn. “Smulpapi”, klinkt het bij zijn enthousiaste ‘#LikeMe’-collega Francisco Schuster. “Zo begin ik ook aan mijn weekend, maar mijn vervolg is ietsje anders”, grapt Dina Tersago ten slotte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws