-->

Kijkers duiden nieuwe topfavoriet aan in 'The Voice': "Dat kan énkel jij"

Kijkers duiden nieuwe topfavoriet aan in 'The Voice':
Woensdag 14 December 2022 - 21:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het ‘The Voice van Vlaanderen’-avontuur zit er bijna op. Na een wekenlange spannende strijd zetten de zeven laatste kandidaten vrijdagavond alles op alles in de halve finale. Slechts een paar van hen krijgen vrijdag een ticket naar die felbegeerde finale. Maar één iemand is volgens de kijker al zeker van haar plekje.

Had je het de kijkers twee weken geleden gevraagd, hadden ze Evert nog uitgeroepen tot topfavoriet om ‘The Voice’ te winnen. Daar lijkt nu stilaan verandering in te komen. De fans bleven afgelopen vrijdag op hun honger zitten. Het tij is dus gekeerd. Steeds meer mensen lijken overtuigd van de prachtige stem van Rosann.

Met een zelfgeschreven vertaling van ‘Creep’ van Radiohead pakte de jonge zangeres afgelopen vrijdag de hele zaal in. “Zó knap gezongen en gebracht”, “Prachtig” en “Er staat gewoon een artiest on stage”, lezen we op sociale media. Coach Koen Wauters nam haar vol overtuiging mee naar de volgende liveshow. “Dik verdiend hoor”, klinkt het. Meer nog, van de meeste kijkers mag Rosann straks zelfs met de overwinning naar huis gaan.

“Finalewaardig”, “Ik hoop écht op een overwinning” en “DÉ winnaar! Wat een emotionele stem, wat een optreden!”, willen de kijkers kwijt. Het lijkt erop dat heel wat mensen na al die jaren eindelijk eens een winnares willen die in het Nederlands zingt. “Wat een topper! De Messi van het Nederlandstalige lied” en “Geef toe, in het Engels zingen en daarmee imponeren, dat kunnen ze daar állemaal. Maar schitteren en scoren in het Nederlands? Dat kan énkel Rosann”, zijn ze het erover eens. “Sleep die trofee binnen, meid!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Voice van Vlaanderen (@thevoicevanvlaanderen)