-->

Koninklijke bronnen tikken Meghan Markle op de vingers na Netflix-documentaire

Koninklijke bronnen tikken Meghan Markle op de vingers na Netflix-documentaire
Vrijdag 16 December 2022 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

In ‘Harry & Meghan’ vertellen prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle eindelijk hun kant van het verhaal. Toch kregen ze daar al snel heel veel kritiek op, ook van koninklijke bronnen.

Vorige week kwamen de eerste drie afleveringen uit van de langverwachte reeks ‘Harry & Meghan’. Daarin vertelden prins Harry en Meghan Markle ook meer over hoe ze elkaar ontmoet hebben en hoe hun relatie verder is geëvolueerd. Zo verklapte Meghan ook iets over de eerste ontmoeting met Harry's grootmoeder Queen Elizabeth. 

Al lachend gaf Meghan toe dat ze eigenlijk niet wist hoe ze op de juiste manier moest buigen voor de koningin. “Ik wist wel dat er een protocol was, maar het werd me niet uitgelegd”, zei ze. Toch blijkt dat niet te kloppen, want koninklijke bronnen laten nu weten dat ze wél ingelicht was.

“Zes maanden voor het paar in het huwelijksbootje zou stappen, werd Meghan een bundel van 30 pagina’s aan instructies overhandigd door Harry’s persoonlijke butler”, melden insiders aan The Sunday Times. Bovendien zou dat niet de enige leugen zijn die ze in de documentaire heeft verteld volgens de insiders.

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry