Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' uit elkaar? Nieuw filmpje onthult meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' uit elkaar? Nieuw filmpje onthult meer

Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd' uit elkaar? Nieuw filmpje onthult meer

Enkele weken geleden gingen er al geruchten de ronde over een mogelijke breuk tussen Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen, maar die ontkende het koppel al snel. Nu duiken er opnieuw opvallende beelden op en fans vragen zich af of het over en uit is.

Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen waren al vanaf het begin het favoriete koppel van veel ‘Blind Getrouwd’-kijkers. Zij sprongen dan ook een gat in de lucht toen de twee mannen tijdens het finale keuzemoment besloten om verder te gaan met elkaar. Enkele maanden verder werd er toch gefluisterd dat Brecht en Dziubi uit elkaar zouden zijn.

Vanuit verschillende hoeken kreeg Dag Allemaal te horen dat het huwelijk op de klippen zou zijn gelopen en daarom nam het blad contact op met Brecht. “Er klopt gewoon niets van die verhalen. Dziubi en ik, we gaan verder op onze weg”, klonk het toen nog. Toch denken fans nu opnieuw dat ze niet meer samen zijn.

Dziubi deelt een opmerkelijk filmpje op TikTok waarin hij samen met Jana danst op een nummer van Lady Gaga. In de comments valt meteen een reactie op van een ongeruste volger. “Waarom zie ik nergens een trouwring rond de vinger?”, klinkt het. Dziubi heeft er nog niet op gereageerd.

@dziubi_ Wanneer een Lady Gaga lied van meer dan 10 jaar geleden plots viraal gaat… kunnen @Jana De Bosscher en ik niet anders dan op deze trend hoppen 💃🖤 #ladygaga #wednesday #blindgetrouwd #friends #dance #voorjou #fyp ♬ original sound - heyy

Populair

Laatste nieuws