Emotionele Marie Verhulst openhartig over pijnlijk verlies: "Al heel lang ziek" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Emotionele Marie Verhulst openhartig over pijnlijk verlies: "Al heel lang ziek"

Emotionele Marie Verhulst openhartig over pijnlijk verlies: "Al heel lang ziek"

Marie Verhulst en de rest van haar gezin moesten onlangs afscheid nemen van een dierbare. Een harde klap voor de familie en daar moet ze nu wat meer over kwijt.

Zo’n 10 weken geleden sloeg het noodlot toe voor de familie Verhulst. Zo moesten ze afscheid nemen van hun geliefde viervoeter Marcel. Baasje Ellen Callebout maakte dat trieste nieuws zelf bekend op haar Instagrampagina. “Slaap zacht kleine aap, mijn beste vriend”, schreef ze toen. De hond van Gert en Ellen verscheen geregeld in ‘De Verhulstjes’.

In een interview met Story geeft Marie nu toe dat de familie het daar erg moeilijk mee heeft gehad. “We zijn daar allemaal heel droevig om geweest”, bekent ze. “Een dier verliezen doet altijd pijn. Zeker in het begin was het vreemd om hem niet meer bij papa en Ellen te zien”, aldus Marie.

Toch zagen ze het overlijden van Marcel wel aankomen. “De mensen konden ook zien dat Marcel al heel lang ziek was. Als je er rationeel over nadenkt, is het misschien beter zo. Hij heeft nu geen pijn meer”, vertelt Marie. Al heeft ze wel ook nog goed nieuws. “Leo, de andere hond, is er gelukkig nog steeds en die is nog altijd zijn vrolijke zelve”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws