-->

Zo zag je William en Kate nog nooit: prins deelt opvallende beelden van gezin

Zo zag je William en Kate nog nooit: prins deelt opvallende beelden van gezin
Zaterdag 17 December 2022 - 10:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Er wordt de laatste tijd heel wat geschreven over de Britse koninklijke familie sinds de Netflix-docu ‘Harry & Meghan’ is uitgekomen. Prins William en zijn vrouw Kate Middleton laten dat alvast niet aan hun hart komen.

Vorige week kwam het eerste deel van de langverwachte documentairereeks over het leven van prins Harry en Meghan Markle uit. Daarin vertellen de twee hun kant van het verhaal en houden ze geen blad voor de mond over Harry’s familieleden. Zo doen ze ook hun boekje open over Harry’s broer William.

Prins William en Kate Middleton hebben daar (nog) niet op gereageerd en voeren hun plichten gewoon verder uit. Nu delen ze zoals gewoonlijk een kerstkaart, maar de foto die ze dit jaar gebruiken is wel erg opvallend. Zo poseert het gezinnetje nonchalant en dragen ze casual outfits. “Klasse en schoonheid”, “Wat een mooi gezin”, “Prachtig” en “Geweldig” klinkt het onder meer in de commentaren.

Daarnaast halen de volgers van het koppel ook stevig uit naar Harry en Meghan. “Blij dat iemand in de familie klasse heeft”, “Ze doen gewoon hun werk en het is triest dat Harry en Meghan dat proberen te beschadigen”, “Compleet het tegenovergestelde van H&M” en “Het spijt me voor alle problemen die je broer en zijn vrouw veroorzaken”, reageren zij dan weer.

TAGS  I  Prins William  I  Kate Middleton