Christoff en zus Lindsay barsten in tranen uit door trieste situatie met ouders Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Christoff en zus Lindsay barsten in tranen uit door trieste situatie met ouders

Christoff en zus Lindsay barsten in tranen uit door trieste situatie met ouders

Christoff en Lindsay hebben geen gemakkelijk jaar achter de rug. Ze blikken terug op 2022 en kunnen het allebei niet droog houden.

Christoff en Lindsay schitteren momenteel in het programma ‘Mijn beste kerst ooit’. In de nieuwste aflevering schieten ze samen vuurwerk af en maken ze enkele wensen voor het nieuwe jaar. Als Lindsay een korte speech geeft, rollen de tranen over haar wangen. “We hebben mensen moeten afgeven en dat is heel pijnlijk", bekent ze.

"Dat flitst tijdens de kerstperiode voorbij en dan denk je daar veel aan", aldus Lindsay. Als ze vertelt dat ze veel belang hecht aan de gezondheid van haar familieleden, raakt ze ook een gevoelige snaar bij broer Christoff. “2022 was niet zo’n goed jaar voor de gezondheid van mijn ouders”, vertelt hij al snikkend. In 2023 hoopt hij dat het beter zal gaan met hen.

“Het werd me allemaal even te veel”, zegt hij achteraf over dit emotioneel moment. Christoff en Lindsay hebben het er duidelijk moeilijk mee. Toch heeft de zanger, die vorig jaar brak met zijn verloofde Ritchie, ook nog een andere, grote wens. “In 2023 de ware liefde vinden”, klinkt het hoopvol.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws