Na bedreigingen krijgt prinses Amalia eindelijk weer positief nieuws te horen Royalty
Royalty

Na bedreigingen krijgt prinses Amalia eindelijk weer positief nieuws te horen

Na bedreigingen krijgt prinses Amalia eindelijk weer positief nieuws te horen

Maandenlang moest de Nederlandse kroonprinses Amalia achter gesloten deuren leven. Toch lijkt het nu dat ze binnenkort terug meer vrijheid zal krijgen.

Enkele maanden geleden kwam er opvallend nieuws naar buiten over prinses Amalia. Zo zou ze bedreigd worden door de ‘mocromaffia’ en de veiligheidsmaatregelen werden toen meteen opgeschroefd. Daardoor moest ze ook haar studentenwoning in het hartje van Amsterdam verlaten.

Volgens Story zou daar binnenkort wel eens verandering in kunnen komen, want het studentenhuis ziet er niet meer verlaten uit. Het blad meldt dat Amalia’s parkeerplek opnieuw wordt gebruikt en dat er weer fietsen voor de deur staan. Daarnaast werden ook haar huisgenoten opnieuw gespot.

Story denkt daardoor dus dat Amalia binnenkort zal terugkeren naar de Nederlandse hoofdstad. Bovendien is er een commandocentrum opgericht in het pand, net onder de verdieping van Amalia. Het blad schrijft dat bewakers zo haar veiligheid kunnen garanderen door het pand en de omgeving 24 op 7 in de gaten te houden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws