Grote ruzie bij de familie Meiland: "Het botert écht niet" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Grote ruzie bij de familie Meiland: "Het botert écht niet"

Grote ruzie bij de familie Meiland: "Het botert écht niet"

Eerder dit jaar kwam het trieste nieuws naar buiten dat de moeder van Erica Meiland is gestorven. Nu, enkele maanden later, zorgt dat overlijden voor heel wat commotie binnen de familie.

Onlangs kregen we in ‘Chateau Meiland’ enkele beelden te zien van Martien Meiland en Erica Renkema op de begrafenis van haar moeder Jenny. Enkele maanden verder lijkt de erfenis nu voor heel wat moeilijkheden te zorgen. Ondanks dat Erica nog maar een familielid overheeft, haar nichtje, verloopt de regeling van die erfenis erg moeizaam.

In Story vertelt Erica nu dat het niet goed gaat tussen haar en haar nichtje Jirina “Ik moet de erfenis regelen, maar zij wil geen rechtstreeks contact met mij”, bekent ze. Jirina wil namelijk alleen maar met haar communiceren via haar financieel adviseur. “Ik heb alleen contact met die man. Hij geeft de boodschap dan door aan Jirina. Dat vond ik in het begin niet leuk, maar nu denk ik: ‘Het is goed’”, aldus Erica.

De twee hebben al voor een lange tijd ruzie. Jirina, de dochter van Erica's overleden zus, is nog steeds kwaad op haar omdat ze aan de pers heeft verteld dat haar zus een drugsprobleem had. Bovendien neemt Jirina het Erica ook nog altijd kwalijk dat ze niet geprobeerd heeft om haar zus te helpen met haar verslaving.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws