Karen Damen openhartig over 'horrorverhaal': "Heb ik nog altijd spijt van" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Karen Damen openhartig over 'horrorverhaal': "Heb ik nog altijd spijt van"

Karen Damen openhartig over 'horrorverhaal': "Heb ik nog altijd spijt van"

3 mei 1986 zal voor altijd in het geheugen van Karen Damen gegrift staan. Ze verklapt aan James Cooke wat er toen juist is gebeurd.

Karen Damen is deze week te gast in ‘James De Musical’. In dat programma mag ze kijken naar een musical over haar eigen leven. Zo worden er ook oude herinneringen opgehaald. Karen krijgt een oude foto te zien van haar plechtige communie en dan moet ze plots iets kwijt over die speciale dag.

“Dat was op 3 mei 1986. Dat weet ik nog heel goed”, begint ze. “Dat is dus een verschrikkelijk verhaal, horror is dat”, zegt ze tegen James Cooke. Normaal gezien keek Karen elk jaar met het hele gezin naar het songfestival, maar in 1986 had ze een groot familiefeest voor haar vormsel. Niet zo’n ramp zou je denken, want België wint toch nooit.

“We kunnen dus voor de eerste keer in ons leven eens niet kijken naar het songfestival, maar ja. Wie wint er? Sandra Kim voor België”, aldus Karen. “Ik werd hysterisch”, geeft ze eerlijk toe. Bovendien vindt ze dat nog steeds jammer dat ze toen niet voor de tv zat. “Ik heb nog altijd spijt dat ik dat die avond niet heb kunnen zien”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws