-->

Winnie uit 'Blind Getrouwd' moet wat van het hart: "De shock is nog groter nu"

Winnie uit 'Blind Getrouwd' moet wat van het hart:
Zaterdag 17 December 2022 - 21:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans hebben vorige week genoten van hun eerste vakantie met dochtertje Lily. Winnie vertelt nu meer over deze citytrip.

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans kennen we nog van ‘Blind Getrouwd’. Ondertussen zijn de twee al meer dan drie jaar samen en onlangs mochten ze ook hun eerste kindje verwelkomen. Vorige week is het gezinnetje ook voor de eerste keer op vakantie geweest en daar hebben ze duidelijk van genoten.

Winnie heeft al verschillende beelden gedeeld van hun tripje naar Lissabon en nu laat ze weten dat ze al heimwee heeft naar de zon. “Van 18 graden naar -2. Misschien was naar de zon gaan voor vier dagen toch niet zo’n goed plan, want nu is de shock nog groter”, schrijft ze. “Nog maar 100 nachtjes slapen voor het terug warmer begint te worden”, klinkt het optimistisch.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Winnie Bogaerts (@winnie_bogaerts)

Ook de kleine Lily moet wennen aan de vriestemperaturen in ons land. Dat laat mama Winnie weten met een erg schattige foto van de kleine spruit. Op het kiekje zien we dat Lily lekker warm is ingeduffeld. 

TAGS  I  Winnie Bogaerts  I  Blind Getrouwd  I  Jonah Hulselmans