Louise uit 'The Voice' staat op haar strepen na Natalia's provocerende uitspraak TV en Radio
TV en Radio

Louise uit 'The Voice' staat op haar strepen na Natalia's provocerende uitspraak

Louise uit 'The Voice' staat op haar strepen na Natalia's provocerende uitspraak

Natalia deed onlangs heel wat stof opwaaien door een uitspraak in ‘The Voice van Vlaanderen’. In de eerste liveshow gaf de coach kandidate Louise, die ADHD heeft, het advies om haar pilletjes niet meer te nemen. En dat viel niet bij iedereen in goede aarde.

Met “Fuck die pilletjes!” stootte Natalia heel wat ‘The Voice’-fans tegen de borst. Ze kwam in het oog van een mediastorm terecht. Volgens heel wat boze kijkers zorgt de zangeres zo voor stigmatisering en ontkent ze het lijden van mensen met ADHD. “Ik vind die commotie wat overroepen”, heeft Louise er nu zelf over te zeggen in TV-Familie.

Volgens haar bedoelde Natalia het juist allemaal heel positief. “We hadden een lange babbel over die ADHD en ik had toen verteld dat ik me wat onzeker voel over wie ik ben zonder medicatie. Natalia wilde gewoon zeggen dat ik in de muziek en op het podium voor de volle 100% mag zijn wie ik ben. Dat ik er dus geen pillen voor nodig heb om geconcentreerder te kunnen optreden”, gaat Louise alle misverstanden uit de weg.

Ook Natalia gaf eerder al aan dat haar advies er pas na enkele lange gesprekken met de kandidate kwam. “Het was ook een boodschap die volledig aan mij gericht was”, zegt Louise klaar en duidelijk. “Ik had haar trouwens de toestemming gegeven om dat thema aan te kaarten.”

Populair

Laatste nieuws