'The Voice'-kandidaat krijgt het moeilijk: "Het is de hel" TV en Radio
TV en Radio

'The Voice'-kandidaat krijgt het moeilijk: "Het is de hel"

'The Voice'-kandidaat krijgt het moeilijk: "Het is de hel"

Morgen is de derde en voorlaatste liveshow van ‘The Voice van Vlaanderen’ al aangebroken. De zeven overgebleven kandidaten zullen het beste van zichzelf laten zien en strijden voor een plekje in die felbegeerde finale. Eén van die kandidaten is de 24-jarige Louise.

Louise vertegenwoordigt als enige Team Natalia in de halve finale. Voor haar is het een droom die uitkomt. Zeker als je je bedenkt dat ze vorig jaar nog haar kans waagde in ‘The Voice’, maar de wedstrijd noodgedwongen vroegtijdig moest verlaten. De kandidate liep een ernstige kaakbreuk op na een zware val.

“Dat was een zware periode. En ook nog eens het begin van die triestige coronajaren”, blikt Louise erop terug in TV-Familie. “Vooral mijn tanden vond ik een groot probleem. Door die breuk was ik er enkele kwijt. Ondertussen heb ik gelukkig valse tanden en implantaten. Maar toen was het de hel.” Gelukkig leerde ze die periode wel haar vriend Gil kennen, die haar tijdens haar revalidatie in de watten kon leggen.

Eten, praten, zingen… Louise moest het allemaal laten. “Zes weken moest ik m’n mond dichthouden. Ik heb enorm afgezien”, geeft ze toe. Gelukkig heeft ze van haar kaken bijna geen last meer. Toch zingt ze volgens Natalia nog te vaak met een gesloten mond. “Waardoor ik niet zo goed articuleer. En daar heeft ze een hekel aan. Wat dat betreft pusht ze me op een positieve manier”, aldus de ‘The Voice’-kandidate. Hopelijk heeft Louise dit jaar meer geluk en haalt ze de finale.

Populair

Laatste nieuws