'The Voice'-kandidate Louise lucht hart over coach Natalia: "Bloedhekel aan" TV en Radio
TV en Radio

'The Voice'-kandidate Louise lucht hart over coach Natalia: "Bloedhekel aan"

'The Voice'-kandidate Louise lucht hart over coach Natalia: "Bloedhekel aan"

Van Team Natalia was de 24-jarige Louise de enige overgebleven kandidate. Zij zette vrijdagavond haar beste beentje voor in de halve finale van 'The Voice' en mocht door naar de grote finale. In 'TV-Familie' blikt de jonge zangeres al even terug op haar parcours en haar samenwerking met coach Natalia.

Natalia zorgde voor heel wat commotie toen ze tijdens liveshow één zei dat Louise haar ADHD-pilletjes beter achterwege liet. “Natalia bedoelde dat op een positieve manier. Ze wilde gewoon zeggen dat ik in de muziek en op het podium voor de volle 100% mag zijn wie ik ben. Dat ik er dus geen pillen voor nodig heb om geconcentreerder te kunnen optreden”, legt Louise uit in het weekblad.

Gelukkig zorgde het tussen de coach en haar kandidate dus niet voor wrevel. Integendeel, Louise is juist vol lof over haar coach. “Natalia is een fantastische madam”, zegt ze dankbaar. “Door haar heb ik al een enorme evolutie gemaakt.” Ze heeft op korte tijd enorm veel van haar geleerd.

“Vooral bewegen op het podium. Want nu ik in de liveshows ben beland, moet ik rekening houden met m’n houding, het contact met de camera’s, het publiek... Er komt heel wat bij kijken”, klinkt het. Bovendien vindt Natalia dat Louise door haar kaakbreuk vorig jaar nog te veel met haar mond dicht zingt. “Waardoor ik niet zo goed articuleer. En daar heeft ze een bloedhekel aan. Wat dat betreft pusht ze me op een positieve manier”, aldus de ‘The Voice’-kandidate.

Populair

Laatste nieuws