Ex-Mol Elisabet deelt verschrikkelijk nieuws: "Zoveel verdriet om dit verlies" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-Mol Elisabet deelt verschrikkelijk nieuws: "Zoveel verdriet om dit verlies"

Ex-Mol Elisabet deelt verschrikkelijk nieuws: "Zoveel verdriet om dit verlies"

Julie Van den Steen vertelde onlangs hoe ze afgelopen zomer haar kindje verloor tijdens de zwangerschap. Elisabet Haesevoets, die in 2019 heel Vlaanderen erin luisde als ‘Mol’, moest hetzelfde lot ondergaan. Ze is vorig jaar mama geworden van haar derde kindje, maar daarvoor moest ze helaas twee miskramen doorstaan.

“Mijn tweede was in een heel vroeg stadium’, vertelt Elisabet Haesevoets in TV-Familie. “Ik was toen al mama, waardoor ik het kon relativeren.” Vooral van haar eerste miskraam, nu negen jaar geleden, heeft de ex-Mol enorm afgezien. “We waren dus al volop toekomstplannen voor ons baby’tje aan het maken. De klap was dan ook groot”, legt ze uit.

“Hoewel ik dokter ben, voelde ik mij op dat moment heel eenzaam”, biecht Elisabet op. “Ik schaamde mij enorm. Ik wilde me niet aanstellen en was bang voor de reacties. Terwijl ik zoveel verdriet had om het verlies”, klinkt het. En dat verdriet heeft nog erg lang aangesleept.

“Ik heb gehuild tot ik opnieuw zwanger was”, klinkt het. “Zoiets weegt enorm op je. Ik heb heel veel geweend. En ik wilde geen enkele zwangere vrouw zien. Omdat dat te veel pijn zou doen.” Maar Elisabet kreeg van de gynaecoloog al snel fiat om het opnieuw te proberen. “Gelukkig was ik snel weer zwanger”, aldus de ex-Mol. Maar de angst dat het mis zou lopen, bleef haar toch steeds achtervolgen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws