-->

Nuria uit 'Blind Getrouwd' gaat uit de kleren en post gewaagde naaktfoto

Nuria uit 'Blind Getrouwd' gaat uit de kleren en post gewaagde naaktfoto
Zaterdag 17 December 2022 - 16:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Tijdens een vragenronde op Instagram verrast Nuria Gilizintinova plots al haar volgers. Ze onthult welke babynamen ze leuk vindt voor een meisje, maar ze deelt ook een erg weinig verhullend kiekje.

Nuria Gilizintinova is bekend geworden bij het grote publiek door ‘Blind Getrouwd’. In het eerste seizoen van het populaire VTM-programma stapte ze in het huwelijksbootje met Stijn Van Poucke en het koppel is nog steeds samen. Zo’n 7 jaar later hebben Nuria en Stijn ook al twee zoontjes, Victor en Théodore.

Sinds haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’ is Nuria ook erg populair op Instagram. Zo zijn haar volgers nog steeds geïnteresseerd in haar leven en dat laten ze ook merken tijdens een vragenronde die Nuria organiseert. Ze beantwoordt verschillende vragen op haar Instagramverhaal, waaronder ook de volgende: "Moesten jullie een meisje hebben, hoe zou ze dan heten?"

“Celia, Renee, Clara (Stijn hoorde dat heel graag) of Victoria (hoor ik trouwens ook heel graag)”, klinkt het. Echter valt er nog iets op aan dat antwoord, want Nuria deelt ook meteen een bijzonder plaatje. Zo krijgen we een zwangerschapsfoto te zien waarop Nuria geen kleren draagt. Ze poseert poedelnaakt voor de lens en zet zo haar ronde, bolle buik in de kijker.