Lize Feryns boodschap aan overleden mama gaat door merg en been: "Zó ontroerend" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lize Feryns boodschap aan overleden mama gaat door merg en been: "Zó ontroerend"

Lize Feryns boodschap aan overleden mama gaat door merg en been: "Zó ontroerend"

Momenteel vertoeft Lize Feryn met haar vriend Aster Nzeyimana in Zuid-Afrika. Ze brengen er samen de eindejaarsperiode door en hebben er de tijd van hun leven. Maar nu moet de actrice even stilstaan bij de moeilijkere momenten in haar leven.

Zeker nu, nu het exact zeven jaar geleden is dat Lize Feryn haar mama verloor aan kanker. Een verlies dat de actrice enorm zwaar viel en valt. “Het is gek als de belangrijkste persoon opeens uit jouw leven verdwijnt”, zei ze daar eerder over op Radio 2. Maar haar mama is steeds een beetje bij haar.

Nu is dat opnieuw het geval. Lize deelt op Instagram een mooie video van de zonsondergang in een indrukwekkend Zuid-Afrikaans berglandschap. “Dag mama, daar ben je weer”, schrijft ze bij de prachtige beelden. “Al 7 jaar kom je piepen, in kleine dingskes van alledag. Maar op 15 december, doe je traditiegetrouw een extra effort.”

Gelukkig staat Lize er niet alleen voor. “Sterkte!”, “Heel veel liefs”, “Zo ontroerend”, “Prachtig”, “Dikke knuffel”, “Goede moed” en “Zo mooi gezegd”, troosten haar volgers haar in de reacties. Ook ‘Familie’-acteur Maxime De Winne steekt Lize een hart onder de riem.

Populair

Laatste nieuws