-->

Koen Wauters doet schokkende bekentenis: "Zes à zeven keer beschoten"

Koen Wauters doet schokkende bekentenis:
Zondag 18 December 2022 - 20:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Dit jaar zal Koen Wauters jammer genoeg niet kunnen deelnemen aan de Dakar-rally, maar hij brengt wel een boek uit over al zijn avonturen die hij heeft meegemaakt tijdens die wedstrijd.

Koen Wauters ging normaal voor de veertiende keer deelnemen aan de Dakar-Rally, maar op het laatste moment kreeg hij een harde klap te verduren. Zijn auto werd namelijk afgekeurd tijdens de officiële keuring in Zuid-Frankrijk, ondanks dat er een pre-keuring had plaatsgevonden. Bijzonder slecht nieuws voor heel het team, maar Koen probeert de moed niet te laten zakken.

Zo bracht hij deze maand ook zijn boek ‘Koen in Dakar’ uit. Daarin vertelt hij meer over wat hij allemaal heeft meegemaakt tijdens de rally. “Het verwonderde zelfs mij, en ik was er altijd bij, als je al die verhalen bundelt”, geeft hij toe aan Het Laatste Nieuws. “Hoe vaak wij over de kop gegaan zijn, van de baan zijn gereden door een Amerikaan, in de ravijn zijn gereden…”, vertelt Koen.

Genoeg spannende verhalen dus, maar hij heeft daar ook iets heel schokkends meegemaakt. “Op een meter of vijf van de auto, hebben ze met toch redelijk zwaar geschut zes á zeven keer geschoten. Van dichtbij dus”, onthult hij. “De kogels door de carrosserie door, tot tegen de tankbak aan”, legt Koen verder uit. 

TAGS  I  Koen Wauters