'Familie'-kijkers zijn er helemaal klaar mee: "Nu gaan ze écht te ver" TV en Radio
TV en Radio

'Familie'-kijkers zijn er helemaal klaar mee: "Nu gaan ze écht te ver"

'Familie'-kijkers zijn er helemaal klaar mee: "Nu gaan ze écht te ver"

Er beloven spannende weken aan te komen in ‘Familie’. De ware aard van Koen (Sieg De Doncker) komt stilaan naar boven. Dat moest Veronique (Sandrine André) helaas aan den lijve ondervinden. Het verhaal bouwt stilaan maar zeker op naar zijn hoogtepunt.

Het kwam gisteren zelfs zo ver dat Veronique definitief voor Koen koos en volledig brak met haar zoon Cédric (Yanni Bourguignon). Als een koele kikker wees ze hem de deur. En dat nadat ze net Koens agressieve kantje mocht ontdekken. ‘Familie’-kijkers begrijpen er niets meer van. “Nu gaat het toch wel een beetje ver”, schrijft iemand op Facebook.

“Vind ik ook”, “Koen moet er dringend uit” en “Het wordt veel te langdradig”, zijn de fans het erover eens. Maar ze vinden het vooral ook heel dom en naïef van Veronique. “Ik begrijp haar niet. Hoe ver moet Koen gaan voordat haar ogen opengaan?”, “Ze laat zich volledig inpakken”, “Schandalig dat ze haar zoon wegduwt” en “Veronique maakt de fout van haar leven! Een moeder kiest altijd voor haar kinderen”, lezen we onder andere in de reacties.

Of zit de vork anders in de steel? Veel trouwe ‘Familie’-kijkers zijn er namelijk van overtuigd dat Veronique slimmer is dan dat. “Ze maakt absoluut geen fout. Ze wil Koen laten voelen dat ze hem vertrouwt. Dit is deel van haar plan”, merkt iemand op. En Cédric zal de puzzelstukjes binnenkort in elkaar leggen. “Die blik van Cédric, ik denk dat hij iets in de mot heeft” en “Hij had meteen door dat het niet snor zat tussen Koen en Veronique”, klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws