Primeur: 'The Masked Singer' verrast fans met bijzonder groot nieuws TV en Radio
TV en Radio

Primeur: 'The Masked Singer' verrast fans met bijzonder groot nieuws

Primeur: 'The Masked Singer' verrast fans met bijzonder groot nieuws

'The Masked Singer' heeft leuk nieuws te melden. Het is nog even wachten tot het nieuwe seizoen op tv komt, maar het programma heeft nu al een grote verrassing in petto voor de fans.

In het voorjaar van 2023 is het eindelijk zover. Dan kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van ‘The Masked Singer’. Er is nog niet heel veel bekend over de nieuwe reeks, maar wat we wel al weten is dat Jens Dendoncker het programma zal presenteren. De fans moeten nog even geduld hebben voordat ze opnieuw op speurtocht kunnen gaan, maar nu komt er toch al opvallend nieuws naar buiten.

Voor de eerste keer ooit zal ‘The Masked Singer’ naar het grote podium komen. Op 15 april 2023 zal ‘The Masked Singer in concert’ plaatsvinden in het Antwerpse Sportpaleis en dat belooft een uniek muzikaal spektakel te worden. Zo zullen de aanwezigen kunnen genieten van schitterende optredens van de figuren uit het nieuwste en het afgelopen seizoen.

Dat betekent ook dat sommige figuren uit het nieuwe seizoen dan nog niet ontmaskerd zullen zijn. De fans in het Sportpaleis zullen deze figuren dus nog eens aan het werk kunnen zien en ze zullen ook extra tips kunnen verzamelen tijdens de show die hen kunnen helpen bij de speurtocht.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws