Na breuk met Marco Borsato: opvallend nieuws over Leontines nieuwe vriend Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na breuk met Marco Borsato: opvallend nieuws over Leontines nieuwe vriend

Na breuk met Marco Borsato: opvallend nieuws over Leontines nieuwe vriend

Leontine Ruiters heeft ondertussen al even een nieuwe vriend. Nu komt er opvallend nieuws naar buiten over de multimiljonair. Zou dat betekenen dat het nieuwe koppeltje klaar is voor een volgende stap?

Sinds Marco Borsato beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag in ‘The Voice of Holland’ leeft de zanger onder de radar. Niet alleen heeft zijn imago een ferme deuk gekregen, ook zijn vrouw Leontine Ruiters besloot om een punt achter hun relatie te zetten. Zij bleef alvast niet bij de pakken zitten, want in oktober pronkte ze al met haar nieuwe vriend op de cover van het Nederlandse blad Story.

Leontine en de multimiljonair John Huiberts steken hun relatie nu niet langer onder stoelen of banken. Het Nederlandse juicekanaal 'reality_fbi' heeft nu opnieuw opvallend nieuws te melden over haar nieuwe vriend. "John heeft onlangs zijn 'monumentale' stadsvilla in Nijmegen verkocht", klinkt het. Vraagprijs? Zo'n 1,2 miljoen euro.

"Hij kocht het optrekje in 2018 met z'n toenmalige lover voor zo'n 850.000 euro. Een lekker winstje voor John, waarvan een deel ook naar z'n toenmalige lover gaat", schrijft 'reality_fbi'. Zou deze verkoop betekenen dat hij samen met Leontine een nieuw stekje aan het zoeken is?

Na breuk met Marco Borsato: opvallend nieuws over Leontines nieuwe vriend

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws