-->

'The Voice'-kandidaat Johan klapt uit de biecht over Koen Wauters: "Echt bizar"

'The Voice'-kandidaat Johan klapt uit de biecht over Koen Wauters:
Vrijdag 16 December 2022 - 20:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

De 38-jarige Johan is één van de twee overgebleven kandidaten van Team Koen. Hij zet straks alles op alles in de halve finale van 'The Voice van Vlaanderen'. In ‘Het Belang van Limburg’ vertelt de zanger uit Leopoldsburg nu over zijn parcours en samenwerking met coach Koen.

In de eerste liveshow besloot Koen Wauters tot niemands grote verbazing om Rosann mee te nemen naar de volgende ronde. Tijdens de tweede liveshow vorige week deed de coach dat opnieuw. “Toen dacht ik echt dat de wedstrijd voor mij was afgelopen. In de coulissen was ik al van iedereen afscheid aan het nemen”, bekent Johan nu in Het Belang van Limburg.

“Van de vijf overblijvers mocht het publiek er slechts twee doorsturen naar de volgende aflevering. Nooit gedacht dat men mij zou verkiezen boven veel jongere mensen”, klinkt het. Vanavond zet hij dus opnieuw zijn beste beentje voor met ‘Angels Like You’ van Miley Cyrus én ’You're a Friend of Mine’ van Clarence Clemons, een duet met zijn coach.

“Voor mij alweer een nieuw hoogtepunt”, moet Johan stiekem toegeven. “Ik keek er echt naar uit om dit met Koen te doen. Het gaat bizar zijn om een nummer met de frontman van Clouseau te mogen zingen.” Dat wordt een optreden om naar uit te kijken. De twee kunnen het in ieder geval goed met elkaar vinden. “Koen heeft de gave om mensen op hun gemak te stellen. Je kan er ook naast de show een babbel mee doen. Dus ja, er is wel vriendschap”, aldus de ‘The Voice’-kandidaat.