Julie Vermeire moet heel wat van het hart over Laura Tesoro Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Julie Vermeire moet heel wat van het hart over Laura Tesoro

Julie Vermeire moet heel wat van het hart over Laura Tesoro

Julie Vermeire is binnenkort op VTM te zien in de realityreeks 'De Vermeires'. Maar wie ook haar eigen programma krijgt op VTM is Laura Tesoro. Zij heeft haar eerste taak als solopresentatrice beet in 'Starstruck'. Daar laat Julie zich nu over uit.

Speciaal om de warmte van de feestdagen te behouden, kwam radiozender MNM met een kerstslinger op de proppen. Om de zoveel tijd bellen ze een BV op, die hartverwarmende boodschap heeft voor een andere BV. Zo had Andy Peelman vorige week nog enkele mooie woorden voor Julie Vermeire.

“Beste Julie, blijf jezelf. Er zijn al anderen genoeg. En van alle achterlijke mensen die commentaar hebben, moet je je niets aantrekken, geloof mij. Love you”, klonk het. Julie Vermeire, helemaal in de wolken, wil op haar beurt iets kwijt over Laura Tesoro met het oog op 2023.

“Liefste Laura, ik wens jou heel veel succes met het nieuwe programma dat je gaat presenteren”, steekt ze van wal. “Ik wens je volgend jaar ook heel goede optredens toe, ik hoop dat je geen stemproblemen meer zal hebben. En ik wens je ook nog heel veel geluk toe met jouw vriend, Jordan.” Laura’s hart smolt helemaal. “Hoe lief ben jij”, reageert ze op Instagram. “Dankuuuu!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MNM (@mnmbe)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws