Margriet Hermans zorgt opnieuw voor commotie: "Zal hier geen vrienden mee maken" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Margriet Hermans zorgt opnieuw voor commotie: "Zal hier geen vrienden mee maken"

Margriet Hermans zorgt opnieuw voor commotie: "Zal hier geen vrienden mee maken"

Margriet Hermans zou Margriet Hermans niet zijn als ze niet af en toe eens haar uitgesproken mening liet gelden. In de discussie rond de grote ontslagronde van de VRT laat ze zich opnieuw van haar meest controversiële kant zien.

Heel wat VRT-medewerkers werden door besparingen de deur gewezen. Onder anderen Saartje Vandendriessche en Geena Lisa moesten eraan geloven. Het valt Margriet Hermans op dat vooral heel veel vrouwen moeten opstappen. “Ik weet waarom”, zegt ze in Dag Allemaal. Margriet denkt er natuurlijk het hare van.

“Ik zal hier geen vrienden mee maken, maar mannen worden gekozen voor hun talent, vrouwen om hoe ze eruitzien”, is ze bijzonder scherp in het weekblad. “Vrouwen met echt talent worden dikwijls niet ontdekt, omdat die tv-bazen afgaan op de looks en de verkeerde vrouwen kiezen.“ Maar looks zijn alles. “Het zijn mooie dames, maar ze worden te veel gedirigeerd”, vindt Margriet.

En daarmee bedoelt ze niet dat er geen vrouwen met talent tussen zitten. “Maar dat is meestal niet sterk genoeg om te overleven. Ze hebben te weinig lef en te weinig persoonlijkheid, en wat hebben ze dan nog te bieden?”, vraagt de zangeres zich af. “Een programma waarbij iemand veertien dagen in een bos gaat zitten zonder eten (‘Saar in het bos’, red.)? Wie zit daarop te wachten? Ik niet alleszins. Ik vind het helemaal niet sexy”, aldus Margriet.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws