'Familie'-acteurs doen boekje open over collega Karen Damen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Familie'-acteurs doen boekje open over collega Karen Damen

'Familie'-acteurs doen boekje open over collega Karen Damen

Donderdagavond was Karen Damen te gast in het tweede seizoen van ‘James De Musical’. We leerden haar vooral kennen als K3’jte. Maar naast K3 kon ook het hoofdstuk ‘Familie’ niet ontbreken in de musical over haar leven.

17 jaar lang schitterde Karen Damen als ‘de rosse van K3’. Dat deel van haar leven kwam natuurlijk aan bod in haar musical. Alle voormalige en huidige meisjes van K3 hadden enkele prachtige woorden klaar voor de zangeres.

Maar ondertussen is ook ‘Familie’ een groot deel van Karens leven geworden. Al meer dan twee jaar speelt het ex-K3’jte mee de soap. Daarom wilden ook enkele mede-acteurs haar in de bloemetjes zetten in een ontroerende videoboodschap.

“Jij verdient een musical omdat je de enige ster in Vlaanderen bent met ware Hollywoodallures”, grapt Roel Vanderstukken (Benny). “En omdat jij de kunst verstaat om jezelf te zijn en te blijven”, vindt Jaak Van Assche (Alfons). Een miljoen kijkers keek toe. Eén daarvan was Yanni Bourguignon (Cédric). “De musical van de prachtige Karen Damen”, schrijft hij op Instagram. “Meer dan verdiend voor zo’n schone madam”, zegt de acteur trots.

Bron: Instagram Stories

'Familie'-acteurs doen boekje open over collega Karen Damen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws