Zangeres Lindsay stort volledig in na droevig nieuws: "Mijn wereld stond stil" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Lindsay stort volledig in na droevig nieuws: "Mijn wereld stond stil"

Zangeres Lindsay stort volledig in na droevig nieuws: "Mijn wereld stond stil"

Lindsay en haar broer Christoff hebben er geen gemakkelijk jaar op zitten. En dat had alles te maken met de slechte gezondheidstoestand van hun ouders en grootvader. In ‘Mijn beste kerst ooit’ op VTM zagen we hen emotioneler dan ooit. Maar Lindsay heeft al vaker grote tegenslagen gekend.

Twee keer moest de zangeres een miskraam verwerken. Maar tot voor kort wilde Lindsay daar niet over praten. “Het was té pijnlijk, ik voelde me uitgeput”, geeft ze toe in TV-Familie. “Ik heb het eerst moeten verwerken”, gaat ze verder. “In het begin was de wonde te diep. Want twee miskramen verwerken is enorm pijnlijk.”

“Na mijn eerste miskraam was ik een wrak”, vertelt Lindsay openhartig. “Alsof mijn grootste droom doorprikt werd. De grond zakte weg onder m’n voeten toen ze me vertelden dat het hartje niet meer klopte.” Maar de zangeres heeft zich snel herpakt. “Ik wilde doorzetten”, klinkt het.

Helaas kreeg ze bij haar volgende zwangerschap hetzelfde verdict te horen. “Er werd me opnieuw verteld dat het hartje niet meer klopte”, zegt ze diep bedroefd. “Het werd zwart voor m’n ogen. Ik wist niet wat ik moest voelen, m’n wereld stond stil. Ik heb ’s avonds nog opgetreden met een dood vruchtje in m’n buik. Maar zodra ik van ’t podium stapte, ben ik ingestort.”

Lisa-Marie

“Het was een serieuze emotionele rollercoaster”, vervolgt ze. Maar Lindsay gaf niet op. “Het verlangen naar een kindje was zo groot.” Gelukkig mochten de zangeres en haar partner Kris iets later hun dochtertje Lisa-Marie verwelkomen. Zij viert deze week haar vijfde verjaardag.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws