Fantastisch nieuws voor Tina Maerevoet (Paulien) na onverwachte exit in 'Thuis' TV en Radio
TV en Radio

Fantastisch nieuws voor Tina Maerevoet (Paulien) na onverwachte exit in 'Thuis'

Fantastisch nieuws voor Tina Maerevoet (Paulien) na onverwachte exit in 'Thuis'

Die zag niemand aankomen. Na vijftien seizoenen verdwijnt Paulien definitief uit 'Thuis'. Het personage maakte een fatale val in de escaperoom van Bob en Lowie en stierf een bloederige dood. Gelukkig kreeg actrice Tina Maerevoet kort na haar exit al geweldig nieuws te horen.

“Een eventuele comeback is door deze dodelijke plot weliswaar uitgesloten, maar ik ben blij dat ik een duidelijk punt kon zetten achter mijn rol. Het is mooi geweest”, zegt Tina Maerevoet eerlijk in Het Laatste Nieuws. Haar personage Paulien is dan misschien wel dood, toch hoeft Tina de soap geen vaarwel te zeggen.

“Mijn laatste draaidag als Paulien was op vrijdag. Maandag stond ik als Tina op de set”, vertelt ze in Het Nieuwsblad. Tina gaat gewoon verder aan de slag als kindercoach bij ‘Thuis’. Al sinds 2018 begeleidt ze er alle kinderen en jongeren achter de schermen. “Wat begon met één talentje (Emile, pleegkind van Lowie en Olivia, red.) is uit­gegroeid tot het coachen van acht jonge acteurs”, klinkt het.

Tina begeleidt kinderen en jongeren van 2 tot 18 jaar. Dat gaat van teksten instuderen tot scènes repeteren en spel- en cameratips uitwisselen. “Het is een enorm engagement. Als ik scènes met de tieners moet voorbereiden, gaat het over de inhoud van de scènes, over hun personages... Werk ik met de allerkleinsten, dan speel ik tussendoor al eens met Duplo”, lacht ze. “Maar ik krijg veel voldoening als ik hen zie groeien”, aldus Tina.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws