-->

'Thuis'-fans zijn zeker: dit personage is verantwoordelijk voor Pauliens dood

'Thuis'-fans zijn zeker: dit personage is verantwoordelijk voor Pauliens dood
Zondag 18 December 2022 - 21:00   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Vrijdagavond kwam de - tot nu toe - grootste shock van dit seizoen van ‘Thuis’. Paulien (Tina Maerevoet) stierf een plotse, maar erg dramatische dood. Tijdens een virtualrealityspel viel ze door een glazen tafel waardoor een stuk glas haar halsslagader doorboorde. Toch had dit voorval makkelijk vermeden kunnen worden.

Alles verklapte dat die glazen tafel in de escaperoom niet op zijn gewone plaats stond. De meeste vingers wijzen daarom in de richting van Robin en Zihame. Zij hebben ’s nachts namelijk ingebroken in de loods om het VR-spelletje te kunnen spelen. “Ze zijn zonder toestemming in de ruimte geweest”, “Die snotneuzen hebben de tafel verplaatst” en “Het is hun schuld”, besluiten enkele trouwe kijkers in de Facebookgroep ‘Hier kom ik Thuis’.

Ook Vicky keert vaak terug als hoofdverdachte. Aangezien Robin en Zihame enkele modderige voetsporen achtergelaten hadden, moest de poetsvrouw de boel helemaal onder handen nemen. “Het ligt er dik op dat Vicky de zaal moest kuisen”, “Zij is er als laatste geweest” en “Het kan dus alleen maar Vicky zijn”, zijn sommige fans het erover eens.

Maar volgens de meesten ligt de eindverantwoordelijkheid enkel en alleen bij Bob en Lowie zelf. “Zij hadden alles moeten controleren vóór ze iemand in de escaperoom binnenlieten”, “De fout ligt bij hen, ze hadden moeten zien dat er iets niet klopte”, “Ik vond het een gevaarlijk spel” en “Wie zet er nu ook een glazen tafel in een VR-game? Daar is niet goed over nagedacht”, luidt het in de reacties. Dat krijgt ongetwijfeld nog een staartje.

TAGS  I  Thuis  I  Tina Maerevoet