-->

Enorme ophef rond halve finale van 'The Voice': "Alles is oneerlijk verlopen"

Enorme ophef rond halve finale van 'The Voice':
Zaterdag 17 December 2022 - 15:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Gisteren konden we de halve finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ meepikken. Vijf van de zeven kandidaten mogen volgende week in de finale een laatste keer het beste van zichzelf laten zien. Maar heel wat kijkers zijn niet welgezind over de uitkomst.

In de finale zien we Evert en Yente (Team Mathieu), Wesley (Team Jan), Louise (Team Natalia) en Johan (Team Koen) terug. Dat betekent dus einde verhaal voor Rosann uit Team Koen en Néhémie uit Team Laura. Voor veel trouwe ‘The Voice’-kijkers een heel onverwachte afloop.

Voor een heleboel kijkers was Rosann juist de gedoodverfde winnares. “Dit is niet eerlijk, Rosann was één van de beste”, “Zij was pas finalewaardig”, “Zij mocht voor mij gerust winnen”, “Lang geleden dat er nog zo’n talent in de wedstrijd zat” en “Eindelijk eens in het Nederlands”, uiten ze hun ongenoegen op Facebook en Instagram.

Maar ook de exit van Néhémie roept veel onbegrip op. Ook hij viel duidelijk in de smaak. “Hij had tenminste een speciale stem”, “Hij moest echt door”, “Ik had hem graag in de finale gezien” en “Ik vind het jammer dat ze Néhémie zulke slappe nummers lieten zingen. Hij verdiende beter met zijn mooie stem”, willen enkele ‘The Voice’-fans kwijt.

Niet juist verlopen

Alles hing gisteren natuurlijk af van de stem van het publiek. De coaches hadden niets meer in de pap te brokken. “De kandidaten (waaronder Rosann, red.) die als laatste aan de beurt kwamen, zijn dik benadeeld”, “De eerste zijn wel 6 keer voorbij gekomen in het overzicht om te stemmen, zij helemaal niet. Niet eerlijk verlopen dus”, “Echt spijtig” en “De kandidaten verdienden beter”, spuwen ze hun gal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VTM (@vtm.be)

TAGS  I  The Voice van Vlaanderen  I  Koen Wauters  I  Laura Tesoro  I  Natalia