'The Voice'-winnaar lijkt nu al bekend: "Duidelijk dé nummer één" TV en Radio
TV en Radio

'The Voice'-winnaar lijkt nu al bekend: "Duidelijk dé nummer één"

'The Voice'-winnaar lijkt nu al bekend: "Duidelijk dé nummer één"

Yente, Evert, Louise, Johan en Wesley. Dat zijn de vijf kandidaten die tijdens de grote finale kans maken op de titel van ‘The Voice van Vlaanderen’. Wie mag zich vrijdag tot grote winnaar kronen? Twee namen zien we steeds terugkeren.

Als we de kijkers mogen geloven, maken Louise en Johan het meeste kans op de titel. “Louise zingt super, keer op keer”, “Wat een klok van een stem”, “Fenomenaal”, “Van mij mag ze winnen”, “Mijn nummer één”, “De beste van allemaal”, “‘The Voice’ = de beste stem, en dat is Louise”, lezen we op Facebook. “De tweede Natalia”, reageert iemand zelfs.

Maar na de halve finale komt ook Johan als topfavoriet uit de bus. “Wat een stem”, “Hij verdient het om dit seizoen van 'The Voice' te winnen”, “Mijn stem heb je”, “Duidelijk mijn favoriet”, “Dé grote winnaar”, “Zijn stem geeft me kippenvel” en ”Hij springt er met kop en schouders bovenuit”, vinden de fans van Johan.

Het lijkt toch opnieuw een strijd tussen Team Natalia en Team Koen te worden. Sleept Natalia voor het tweede jaar op rij de overwinning in de wacht? Of is Koen Wauters deze keer aan de beurt? Dat zien we vrijdag in de finale van ‘The Voice’.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws