Vreselijk nieuws over toestand van Rob de Nijs na parkinsondiagnose Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Vreselijk nieuws over toestand van Rob de Nijs na parkinsondiagnose

Vreselijk nieuws over toestand van Rob de Nijs na parkinsondiagnose

Het gaat niet goed met Rob de Nijs. In 2019 werd bij de Nederlandse zanger de ziekte van Parkinson vastgesteld. De laatste tijd is zijn toestand helaas alleen maar bergaf gegaan. Spijtig genoeg heeft zijn vrouw Jet nu opnieuw droevig nieuws te melden.

Afgelopen zomer stond Rob de Nijs nog voor het laatst op het podium. Sindsdien is zijn gezondheid zienderogen achteruitgegaan. In het Nederlandse weekblad Privé liet hij vorige maand nog weten dat hij niet meer kan lopen. “Ik kan geen stap meer zetten. Het is niet anders. Ik heb die ziekte en die gaat van kwaad tot erger. Nooit naar weer ietsje beter.”

Helaas gaat het elke dag een beetje slechter met de 79-jarige zanger. “Als ik zou zeggen dat het goed gaat, lieg ik”, vertelt Robs echtgenote in VROUW Magazine. “De parkinson begint echt om zich heen te slaan, dat is heel pijnlijk en verdrietig”, klinkt Jet diep bedroefd.

Jet is enorm bekommerd om haar man. “Hij is inmiddels echt een zieke man. De liefde die we nu samen hebben, is: verstrengeld zijn. Naast elkaar liggen in plaats van seks hebben. En misschien ook een stuk rouw. Daar zitten we nu in. We weten waar deze ziekte toe leidt”, komt ze tot het harde besluit.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws