Riadh Bahri ontroert iedereen met prachtig eerbetoon aan overleden vader Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Riadh Bahri ontroert iedereen met prachtig eerbetoon aan overleden vader

Riadh Bahri ontroert iedereen met prachtig eerbetoon aan overleden vader

Nieuwsanker Riadh Bahri gaat geen gemakkelijke periode door. Precies een jaar geleden verloor hij zijn vader. Hij stierf op 66-jarige leeftijd. Een groot verlies, waar de journalist op Instagram nu even bij stilstaat.

Vorig jaar op 16 december overleed Riadh Bahri’s papa Kamel op zijn 66ste. De relatie tussen vader en zoon is nooit evident geweest. Kamel worstelde namelijk met het feit dat Riadh op mannen valt. “Ik ga mezelf nooit vergeven dat ik niet gezegd heb dat ik je graag zie”, zei het nieuwsanker vorig jaar in Het Laatste Nieuws.

Daar brengt hij nu verandering in. “Vandaag kijk ik extra lang in de spiegel. Want ik zie hem, meer dan ooit”, schrijft Riadh op Instagram. In zichzelf en in de tattoo die hij speciaal voor zijn papa liet zetten. “Een jaar geleden stopte mijn wereld met draaien toen ik hoorde dat mijn papa’s hart gestopt was met kloppen. Intussen draag ik hem elke dag bij mij. In mijn bloed. In mijn DNA. Maar ook op mijn lijf. Zijn handtekening prijkt trots daar bovenaan mijn zijde.”

“Ik heb vrede met hoe het gelopen is. Ik mis hem. Het doet me verdriet. Maar ik koester hem ook. Meer dan ooit”, sluit Riadh af. Gelukkig kan hij op moeilijke momenten als deze steeds op zijn volgers rekenen. “Dikke knuffel”, “Veel sterkte”, “Ontroerend mooi”, “Voor altijd bij jou” en “Prachtig gezegd”, vinden ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws