Winnie uit 'Blind Getrouwd' geeft speciale update over Lily én relatie met Jonah Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Winnie uit 'Blind Getrouwd' geeft speciale update over Lily én relatie met Jonah

Winnie uit 'Blind Getrouwd' geeft speciale update over Lily én relatie met Jonah

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans zijn al meer dan drie jaar gelukkig getrouwd. Onlangs werden ze ook voor het eerst mama en papa. De kersverse moeder laat nu weten hoe dat haar bevalt.

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans zijn misschien wel hét perfecte voorbeeld dat ‘Blind Getrouwd’ een goede afloop kan hebben. De twee zijn dolgelukkig en ook met dochtertje Lily gaat het heel goed. Op haar Instagrampagina deelt Winnie nu een prachtige foto. “Wij drie voor altijd”, schrijft ze erbij.

Onder het plaatje geeft ze ook een update over haar gezinnetje. “We waren al een goed team en nu met z’n drietjes beginnen we ook steeds beter op elkaar ingespeeld te raken”, zegt ze. “We beginnen steeds beter te weten wat de weentjes en kreuntjes willen zeggen en wat Lily graag of net niet graag heeft. Al zo veel karakter in zo’n klein meisje!”, aldus mama Winnie.

Ook vertelt ze maar al te graag hoe het gaat tussen haar en Jonah. “En het team Winnie-Jonah? Dat is sterker dan ooit en kijkt elke avond verliefd naar onze Lily-tv”, besluit ze. “Mooi, we ondervinden net hetzelfde bij ons dochtertje”, “Een prachtig gezinnetje, zalig”, “Toppers”, “Wat een mooi plaatje”, “Geniet maar van jullie gezinnetje” en “Schone foto van drie prachtmensen”, klinkt het in de reacties.

'Blind Getrouwd'-geluk

Enkele andere ‘Blind Getrouwd’-gezichten moeten ook nog wat kwijt over dit leuke bericht van Winnie. “Zo cute”, reageert Dziubi Steenbergen. Ook Dziubi’s man, Brecht Degeyter laat van zich horen. “Family goals”, schrijft hij. “Lily-tv is dan ook wel top-tv!”, schrijft Christophe Ramont dan weer.

Populair

Laatste nieuws