Tanja Dexters lokt massaal veel commentaar uit in onthullende outfit sexy
sexy

Tanja Dexters lokt massaal veel commentaar uit in onthullende outfit

Tanja Dexters lokt massaal veel commentaar uit in onthullende outfit

Er is de laatste tijd heel wat te doen rond Tanja Dexters. Er doen heel wat geruchten de ronde over cocaïnegebruik en een vermeende affaire met Luk Alloo. Maar de ex-Miss België laat het duidelijk niet aan haar hart komen.

Klaar voor een avondje uit poseert Tanja Dexters in een opvallende outfit op het aanrecht. In een strak slangenleren pakje en gewaagde laarzen laat de ex-Miss België zien wat ze in huis heeft. “Punt uit”, intimideert ze haar volgers.

Helaas krijgt Tanja meteen bakken kritiek over zich heen. “Jammer, zo mager”, merkt iemand op. “Lach eens”, “Aandachtshoer” en “Stop daar eens mee”, bouwen anderen daarop verder. De meningen zijn duidelijk verdeeld.

Gelukkig zijn de meeste van haar volgers wel fan van de outfit. “Je hebt het nog steeds in je, babe”, “Nog altijd even sexy”, “Wat een model”, “Amai, prachtig”, “Knappe vrouw”, “Wow tijger”, “Klasse madam” en “Sexy meid”, willen ze kwijt in de opmerkingen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws