Stephanie Planckaerts hart breekt: "Eindejaarsperiode nu nog donkerder" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stephanie Planckaerts hart breekt: "Eindejaarsperiode nu nog donkerder"

Stephanie Planckaerts hart breekt: "Eindejaarsperiode nu nog donkerder"

Vanochtend ging De Warmste Week eindelijk van start. Dit jaar staat kansarmoede centraal. Stephanie Planckaert, die ook één van de gezichten van de Warmathon is, laat nu opnieuw haar goede hart zien. Op Instagram deelt ze een pakkend bericht.

Stephanie Planckaert windt er geen doekjes om. “Zo’n 14% van de kinderen in Vlaanderen worden geboren in een kansarm gezin. Waar weinig licht voor hen schijnt, is de eindejaarsperiode vaak nog donkerder”, schrijft de realityster op Instagram. Ze wil dus zelf haar steentje bijdragen voor het goede doel.

“Daarom wil wrapAsmile een glimlach toveren op het gezicht van deze kwetsbare kinderen. Door jaarlijks ecologisch inpakpapier te maken (het inpakpapier is ontworpen door die kinderen, red.) en te verkopen, wil wrapAsmile kwetsbare kinderen in Vlaanderen een hart onder de riem steken met cadeaus & fijne activiteiten”, legt Stephanie uit.

“Elk kind verdient een pakje”, vindt ze. Een prachtig initiatief, vinden Stephanies volgers. “Jij bent hier de geknipte persoon voor”, “Fantastisch dat je dit initiatief steunt”, “Hoe mooi”, “Super initiatief”, “Zo erg voor die kinderen”, “Doen we! Knap!” en “Ik heb mijn rollen al gekocht”, laten ze weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws