-->

Frederik uit 'The Sky is the Limit' in zak en as na onverwacht overlijden

Frederik uit 'The Sky is the Limit' in zak en as na onverwacht overlijden
Maandag 19 December 2022 - 21:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Frederik Laeremans heeft zopas met zijn gezinnetje afscheid moeten nemen van hun pony Mimi. Het dier werd aangevallen en daar moet hij nu nog wat over kwijt.

Frederik Laeremans is bekend geworden door het tv-programma ‘The Sky is the Limit’. Zijn gezin heeft een harde klap moeten verwerken, want zijn pluszoon trof hun pony Mimi dood aan. “Mijn pluszoontje Mathis deed de gruwelijke ontdekking”, vertelt de ondernemer aan Het Laatste Nieuws. Volgens het gezin zou de pony zijn aangevallen door een wolf.

Zijn partner Loremie en pluszoontje Mathis zijn erg aangedaan. Zij schrijft een erg pakkende boodschap op haar Instagramverhaal. “Onze kleine man, zijn eerste grote verlies. In plaat van een aaitje is het vandaag een zwaaitje naar de sterrenhemel”, klinkt het. Gelukkig bleven hun twee andere pony's wel ongedeerd. 

Om zeker te zijn of het wel degelijk om een wolvenaanval gaat, heeft het gezin hun camerabeelden bekeken. Ze stellen vast dat er 's nachts wel degelijk een beest rondloopt op hun terrein.