'Dertigers' wel vrienden in het echt? Evelien Van Hamme klapt uit de biecht Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Dertigers' wel vrienden in het echt? Evelien Van Hamme klapt uit de biecht

'Dertigers' wel vrienden in het echt? Evelien Van Hamme klapt uit de biecht

Vanavond kan je de oude cast van ‘Dertigers’ opnieuw zien schitteren op de buis. Voor een allerlaatste keer komt Vlaanderens favoriete vriendengroep samen voor een prachtige kerstspecial. Maar zijn ze in het echt ook wel zulke dikke vrienden?

Voor de kerstspecial trokken de ‘Dertigers’-acteurs naar het Finse Lapland. Maar dat was bijzaak. “Dat we nog eens allemaal samen konden zijn, was al een mooi cadeau op zich”, denkt Evelien Van Hamme (Tinne) erover in Story. ‘Dertigers’ zeggen ze straks vaarwel, hun hechte vriendschap gelukkig niet. Vooral met Kristof Goffin (Alex) kan Evelien het enorm goed vinden.

“We zien elkaar minstens om de twee weken, ook al woon ik in Gent en Kristof in Antwerpen”, zegt ze. Ze maken er zelfs de gewoonte van af en toe samen op reis te gaan. De twee singles van de bende hebben elkaar duidelijk gevonden en zijn vijf jaar later de beste vrienden. “Met andere ‘Dertigers’-collega’s komen we ook goed overeen, maar Evelien en ik blijven wat vaker hangen omdat we niet voor kinderen moeten zorgen en vrijgezel zijn”, vertelt Kristof.

“Kristof is een van de weinige vrienden met wie ik makkelijk vijftig minuten aan de lijn kan hangen om hem dan vijf minuten later te zien. We kunnen goed ventileren bij elkaar, ik voel me op mijn gemak bij hem”, gaat Evelien verder. “We kunnen bij elkaar terecht met onze frustraties. Op een mindere dag peppen we elkaar op en sleuren we elkaar naar buiten”, aldus Kristof.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws