Zit Rick Brandsteder nog wel in de afkickkliniek? Yvonne Coldeweijer weet meer Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Zit Rick Brandsteder nog wel in de afkickkliniek? Yvonne Coldeweijer weet meer

Zit Rick Brandsteder nog wel in de afkickkliniek? Yvonne Coldeweijer weet meer

Nog maar pas bevestigde zijn management dat Rick Brandsteder vertrokken is naar een afkickkliniek. Toch wordt er nu al gefluisterd dat hij zijn traject vroegtijdig heeft stopgezet.

Rick Brandsteder kennen we beter als de presentator van ‘Temptation Island’. Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat hij verblijft in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. “Hij is aan zichzelf aan het werken”, vertelde zijn management al aan Shownieuws. Van wat hij moet afkicken, werd niet gezegd.

Niet veel later verklapte zijn moeder dat hij een alcoholprobleem heeft. “Rick zit daar omdat hij af en toe wat te veel drinkt”, zei ze in Veronica Superguide. Normaal gezien zou hij 28 dagen in de kliniek verblijven, maar er komt nu opvallend nieuws naar buiten over de presentator. “Vorige week heeft iemand Rick zien lopen in Stadshart Amstelveen”, schrijft Yvonne Coldeweijer.

“Omdat de 28 dagen waarin hij in de kliniek zou zitten nog niet om waren, twijfelde ik om het te posten. Maar de spion zei dat hij het was: 100%”, verduidelijkt de roddeltante. “Heeft Rick het traject wel afgemaakt? En waarom is zijn Instagramprofiel offline?”, vraagt Yvonne zich af.

Populair

Laatste nieuws