-->

Zangeres Pommelien Thijs openhartig over haar seksuele geaardheid: "Akelig"

Zangeres Pommelien Thijs openhartig over haar seksuele geaardheid:
Vrijdag 23 December 2022 - 11:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Pommelien Thijs praat in een dubbelinterview met haar zus openlijk over haar seksualiteit. De zangeres verklapt niet alleen hoe haar coming-out verliep, maar ook hoe haar familie op het nieuws reageerde.

Pommelien Thijs is bekend geworden door haar rol in de jeugdserie '#LikeMe', maar nu scheert ze ook hoge toppen als solozangeres. Zo stond ze deze zomer verschillende keren op het podium van ‘Tien Om Te Zien’ en worden haar hits grijs gedraaid op de radio. In een nieuw interview praat ze niet over haar succesvolle carrière, maar wel over haar biseksualiteit.

Dat ze ook op vrouwen valt, maakte Pommelien zelf aan het grote publiek bekend door innig te zoenen met Studio Brussel-presentatrice Flo Windey in de videoclip van haar nummer ‘Ongewoon’. “Het gekke is dat ik het veel minder akelig vond om in een videoclip uit de kast te komen, dan om een gesprek aan te knopen met mijn dichte familie”, biecht ze op.

“Ik vond het bijvoorbeeld veel heftiger om naar mijn zus te gaan en te zeggen: ‘Dit is het meisje op wie ik verliefd ben’”, geeft ze toe. Toch heeft haar familie heel goed gereageerd op haar coming-out. Ook voor haar grote zus was het geen big deal. “Ik denk dat ze het een maand eerder aan mij en onze ouders had verteld. Veel langer dan een kwartiertje hebben we het er toen ook niet over gehad”, zegt ze.

TAGS  I  Pommelien Thijs