Na emotioneel zware periode hebben Christoff en Lindsay eindelijk iets te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na emotioneel zware periode hebben Christoff en Lindsay eindelijk iets te vieren

Na emotioneel zware periode hebben Christoff en Lindsay eindelijk iets te vieren

Vorige week waren Christoff en Lindsay nog te zien in ‘Mijn beste kerst ooit’ op VTM. Tijdens het programma barstten ze in tranen uit door de slechte gezondheidstoestand van hun ouders en grootvader. Familiemensen als ze zijn, viel hen dat enorm zwaar.

Ze hebben er allesbehalve makkelijke tijden op zitten. Maar nu hebben broer en zus gelukkig beter nieuws. Lisa-Marie, de dochter van zangeres Lindsay, vierde afgelopen weekend haar vijfde verjaardag. Een extra reden om te vieren dus in deze prachtige eindejaarsperiode. En dat gebeurde - Christoff en Lindsay kennende - natuurlijk uitbundig.

Zanger Christoff, trotse peter die hij is, zet Lisa-Marie in de bloemetjes op Instagram. “Zij is het mooiste wat ons is overkomen! Vandaag wordt zij al 5 jaar! Gelukkige verjaardag, kleine prinses”, wenst de zanger zijn petekind toe. Daarbij post hij enkele kiekjes van haar speciale dag. Aan taart en leuke cadeautjes in ieder geval geen gebrek.

De verjaardagswensen stromen binnen onder de fotoreeks. “Gefeliciteerd, kleine meid”, “Fijne vijfde verjaardag”, “Zo schattig”, “Proficiat, Lisa-Marie” en “Hiep hiep hoera voor een pracht van een meisje, maar ook voor de fiere ouders en peter”, wensen Christoffs volgers Lisa-Marie toe.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws