Na een zeer moeilijke periode krijgt Gordon alweer erg slecht nieuws te horen Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na een zeer moeilijke periode krijgt Gordon alweer erg slecht nieuws te horen

Na een zeer moeilijke periode krijgt Gordon alweer erg slecht nieuws te horen

Gordon heeft het de laatste maanden niet zo gemakkelijk gehad. Daarom verwijderde hij onder meer ook zijn Instagramprofiel. Nu krijgt het Nederlandse tv-gezicht opnieuw een harde klap te verduren.

De laatste tijd is er niet veel positief nieuws naar buiten gekomen over Gordon. Enkele maanden geleden moest hij nog de deuren van zijn horecazaak in Blaricum sluiten en verwijderde ook hij zijn account op Instagram. Er gingen zelfs de geruchten de ronde dat hij met een depressie zou worstelen.

Onlangs activeerde hij opnieuw zijn Instagramprofiel om meer te vertellen over wanneer hij terug op tv te zien zal zijn. Zo had hij het onder meer over 'Down the road' en 'Kookklunzen'. De Nederlandse versie van ‘Down the road’ kent hoge kijkcijfers, maar zijn nieuwe show ‘Kookklunzen’ niet. Zo keken er zo’n 380.000 mensen naar de eerste aflevering.

Echter keken er al opvallend veel mensen niet meer naar de tweede aflevering. “Gordon ziet maar liefst 43% van zijn kijkers afhaken en dat is toch wel een verschrikkelijke domper”, aldus Mediacourant. Met iets meer dan 215.000 noemt Tina Nijkamp, die jarenlang de zenderbaas was van SBS 6, het ‘een definitieve kijkcijferflop’.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws