André Hazes en Monique wel terug samen?: "Is dit de officiële aankondiging?" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

André Hazes en Monique wel terug samen?: "Is dit de officiële aankondiging?"

André Hazes en Monique wel terug samen?: "Is dit de officiële aankondiging?"

Hoe zit het nu juist tussen André Hazes en Monique Westenberg? Volgens verschillende juicekanalen zouden de twee al even terug samen wonen en nu post Monique ook een opvallend plaatje op Instagram.

André Hazes en Monique Westenberg: het is een complex liefdesverhaal. De Nederlandse zanger vroeg haar ten huwelijk in 2020, maar enkele maanden later zette hij haar al aan de kant voor een nieuwe vlam. Toch trekken de twee steeds weer naar elkaar toe. Zo worden ze de laatste tijd vaak samen gespot in het openbaar met hun zoontje.

Volgens verschillende juicekanalen zouden André en Monique ook al even terug samen wonen. Toch wist Yvonne Coldeweijer al te vertellen dat het alweer niet goed zou gaan. “Ze stelt zich naar hem op als een moeder van een hulpbehoevende zoon”, zei de roddeltante eerder al. Volgens Yvonne zou André ook niet samen willen zijn met haar, maar blijft hij bij haar omdat het publiek dat van hem verwacht.

Echter lijkt Monique nu te bevestigen dat de twee al even terug samen wonen. Betekent dat ook dat ze terug samen zijn? Ze deelt namelijk een opmerkelijke foto waarop “Familie Hazes-Westenberg” staat. “Ons eerste naambordje voor bij de deur en dan eentje helemaal in style voor Dré!”, aldus Monique. “Is dit de officiële aankondiging van de hereniging?”, vraagt Yvonne zich af.

André Hazes en Monique wel terug samen?: "Is dit de officiële aankondiging?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws