Tanja Dexters doet straffe onthulling: zó ontdekte ze het overspel van ex-vriend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tanja Dexters doet straffe onthulling: zó ontdekte ze het overspel van ex-vriend

Tanja Dexters doet straffe onthulling: zó ontdekte ze het overspel van ex-vriend

Tanja Dexters is momenteel samen met Michaël Peeters, maar enkele jaren geleden had ze een relatie met Miguel Dheedene. Ze klapt nu uit de biecht over haar ontrouwe ex.

Ex-Miss België Tanja Dexters was tot 2016 samen met Miguel Dheedene. Ze waren toen al enkele jaren verloofd en kregen ook een dochter samen. Na een relatie van tien jaar zette besloot Tanja om hem te dumpen, omdat ze ontdekte dat hij al jaren vreemdging. Daar vertelt ze nu meer over in een nieuw interview met Humo.

Al in 2011 gingen er geruchten de ronde dat haar ex-vriend Miguel een nieuwe vriendin zou hebben. “Ik wuifde het weg, geloofde niet dat hij me ooit zou bedriegen”, geeft ze toe. Zelfs toen dat nieuws op de cover van Dag Allemaal stond, wilde Tanja het hem nog vergeven. “Mensen maken fouten en ik wilde aan onze relatie werken. Maar hij ontkende in alle talen. Er was niets te vergeven, hij had niks met dat meisje en hij was niet verliefd op haar”, vertelt ze.

Later bleken deze geruchten toch de kloppen. Tanja ontdekt het overspel toen Miguel zijn computer had laten aanstaan en ze in zijn inbox ging rondneuzen. “Die zat vol berichten van datzelfde meisje, allemaal ‘schatje dit’ en ‘liefje dat’”, bekent ze. “Het was geen misstap, het was al jaren aan de gang. Dat vond ik nog het pijnlijkste”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws